Amb la inauguració d’aquest bloc, i després d’un parèntesi de gairebé quatre mesos, continuo una aventura cinèfila que va tenir el seu origen ara fa més d’un any en un altre espai virtual anomenat Impuls d’Opinió. Ha estat gràcies al suport d’alguns de vosaltres lectors (familiars, amics i companys de feina) que he donat el pas i he decidit crear aquest bloc per parlar d’allò que més m’agrada: el cinema i tot el que envolta el món del setè art.

Com que un bloc és un projecte personal els límits creatius del qual se’ls imposa el mateix creador, veureu que no només parlaré de cinema actual, sinó que també intentaré, en la mesura del possible, parlar d’altres pel·lícules que han tingut un impacte en la meva educació cinematogràfica i sentimental. Moltes d’aquestes pel·lícules ja han estat considerades clàssics indiscutibles per part de la premsa especialitzada. D’altres, suposaran, potser, una sorpresa o un descobriment per a algú o alguns de vosaltres. Per això, veureu que en el marge esquerre hi ha un desplegable en el qual podreu localitzar les cròniques de pel·lícules segons les categories que a priori he establert: estrenes recents, clàssics moderns, revisió de clàssics, i un apartat en el qual recuperaré les cròniques publicades al web Impuls d’Opinió.

Un bloc és, com ja us podeu imaginar, un espai electrònic que permet fer modificacions, ampliacions, etc. Amb això vull dir que, amb el temps, es poden afegir, suprimir o canviar els aspectes visuals i de contingut que convinguin per fer d’aquesta àgora virtual, un espai orgànic i interactiu. Tot dependrà de l’acollida i el suport que tingui…

Que s’apaguin els llums i apareguin els crèdits inicials!

Bona lectura i bon cinema.

Anuncis